Lekebergs Revysällskap
Söndag 17 december 2017     

  Hem
  Bilder
  Bio
  Bli medlem
  Boka biljetter
  Evenemang
  Filmklipp
    Hela föreställningar
  Kontakt
  Länkar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Radio Lekeberg 100,7
  Sponsra oss
  Styrelsen
  Sök person
  Vetenskapspubar
  Vår verksamhet
  Internt
  Karta Fjugesta

  Om cookies
  Webbansvarig


  

 Vi finns också på Facebook!
Revybloggen på NA
17/3-2017

Premiär på Drömfabriken

Finalen

Nu har det varit premiär på Drömfabriken, som också är litet av ett tioårsfirande av lokalen Sparbanksbörsen. Då hade man premiär på den första revymusikalen Möbelfabriken, som året därpå följdes av Nöjesfabriken. Drömfabriken är en fristående berättelse, men man får återknyta bekantskapen med en del av de figurer som fanns med i de första uppsättningarna.

Då blev dansbandskungen Valentin (Ingemar Bengtsson) och den nitiska sekreteraren Ulla-Bella (Lotten Gustavsson) ett par, och det är dem det handlar om i årets nyskrivna föreställning. Det speciella är att hela 34 personer är med på scenen, om man räknar med orkestern. Detta är nämligen en föreställning där alla som vill får vara med, vilket har blivit ett signum för Lekebergs revysällskap. Och det är också flera personer som tar ett steg upp på scenen, från att tidigare varit med och arbetat med olika uppgifter kring våra föreställningar. Drömfabriken sätter också fokus på revysällskapets yngre medlemmar och man kan visa upp att man har god återväxt och en bredd som bådar gott för framtiden.

Skål

Det handlar om en semesterresa. Flygplanet kapas och beordras att landa på världens mest jämställda ö. Där händer det sånt som man aldrig ens hade drömt om, eller...  Föreställningen innehåller mycket sång, musik och dans. 28 personer mellan 12 och 75 år står på scenen och orkestern "Ol’ friends & the Brunettes" både stöttar de medverkande samt medverkar med egna nummer. Det hela serveras också tillsammans med en klassisk toast Skagen, svartpeppar- och flingsaltinbakad fläskytterfilé med rosépepparsås och fruktcocktail med hemlagad vaniljkräm. Många föreställningar är redan fullbokade, men det finns fortfarande biljetter kvar till några föreställningar. Boka här på vår hemsida, innan det är försent.

Asylsökande
     Bli medlem     Evenemang     Filmklubben     Styrelsen     Nyheter     Sök person     Vem gör vad?     Revyer     Folklustspel     Länkar     Medlemssidor     Webb-TV