Lekebergs Revysällskap
Måndag 19 februari 2018     

  Hem
  Bilder
  Bio
  Bli medlem
  Boka biljetter
  Evenemang
  Filmklipp
    Hela föreställningar
  Kontakt
  Länkar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Radio Lekeberg 100,7
  Sponsra oss
  Styrelsen
  Sök person
  Vetenskapspubar
  Vår verksamhet
  Internt
  Karta Fjugesta

  Om cookies
  Webbansvarig


  

 Vi finns också på Facebook!
Revybloggen på NA
20/4-2017

Drömfabriken blev ungdomarnas föreställning

Ella Edlund
Bilder: Gunnar Öquist

Nu har årets största produktion "Drömfabriken" spelats färdigt. Med anledning av att det är tio år sedan man invigde Sparbanksbörsen, blev det litet av ett tioårsjubileum. Drömfabriken var också en fristående fortsättning på den första revymusikalen Möbelfabriken och uppföljaren Nöjesfabriken som spelades året därpå. Drömfabriken var också en produktion där alla som ville fick vara med. Det har blivit ett signum för Lekebergs revysällskap att med jämna mellanrum göra sådana produktioner.

Beach Boys

Det slående i denna föreställning var nog det stora antalet ungdomar som spelade en framträdande roll och visade att de både kan sjunga och agera lika bra som alla gamla revyrävar. Så revysällskapet behöver inte oroa sig för återväxten. På scenen fanns också orkestern "Ol’ friends & the Brunettes" som även medverkar med egna nummer.

Men det räcker inte med 28 personer på scenen och orkestern för att genomföra föreställningarna. Ett mycket större antal har jobbar med kostym, teknik, smink och att laga maten. Och inte minst ett stort antal personer som serverat maten och servat våra gäster.

Sista föreställningen blev också litet speciell där några på scenen utsattes för små skämt och publiken fick också se både Ingalill Ekström och Acki Fernberg i "As time goes by", som de annars brukade alternera med att framträda.

Publiken visade också sin uppskattning både på och efter föreställningen och inte minst på sociala media, där alla medverkande fått idel lovord. Så även denna föreställning blev som vanligt en succé för revysällskapet.    Bli medlem     Evenemang     Filmklubben     Styrelsen     Nyheter     Sök person     Vem gör vad?     Revyer     Folklustspel     Länkar     Medlemssidor     Webb-TV