Lekebergs Revysällskap
Måndag 16 juli 2018     

  Hem
  Bilder
  Bio
  Bli medlem
  Boka biljetter
  Evenemang
  Filmklipp
    Hela föreställningar
  Integritetspolicy
  Kontakt
  Länkar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Radio Lekeberg 100,7
  Sponsra oss
  Styrelsen
  Vetenskapspubar
  Vår verksamhet
  Internt
  Karta Fjugesta

  Om cookies
  Webbansvarig


  

 Vi finns också på Facebook!
Revybloggen på NA
20/8-2017

Årets ungdomsmusikal

Tidsresan

För åttonde året i rad spelades det en ungdomsmusikal på Sparbanksbörsen i Fjugesta. Det var tack vare duktiga ledare och intresserade barn och ungdomar som man därför kunde se den spännande och roliga historien ”Tidsresan”.

Elisabeth Brånsgård var tillbaka efter en paus förra året. Men hon var inte ensam som manusförfattare och regissör utan hade med sig två av sina gamla ”elever” som ledare. Ella Edlund, 16 år, och Elin Johansson, 15, har nu tagit steget från att själva stå på scenen till att regissera och koreografera. Elisabeth var huvudansvarig för manus men alla tre hade hittat på handlingen tillsammans. Hon fungerade också som regicoach. Idéerna till vilka låtar man skulle ha med kom mycket från Ella och Elin och koreografierna hade man gjort tillsammans.

Ella och Elin har inte bara varit med i många ungdomsmusikaler. Båda har haft roller i större uppsättningar på Sparbanksbörsen de senaste åren.

”Tidsresan” var alltså en musikal med många kända melodier som det satts nya texter till. Handlingen var i korthet den att en elev försöker fuska sig till kunskap och betyg genom att få tillgång till en tidsmaskin.

Tio ungdomar mellan 9 och 14 år medverkade och föreställningarna gavs den 19 och 20 augusti.    Bli medlem     Evenemang     Filmklubben     Styrelsen     Nyheter     Sök person     Vem gör vad?     Revyer     Folklustspel     Länkar     Medlemssidor     Webb-TV