Lekebergs Revysällskap
Söndag 19 augusti 2018     

  Hem
  Bilder
  Bio
  Bli medlem
  Boka biljetter
  Evenemang
  Filmklipp
    Hela föreställningar
  Integritetspolicy
  Kontakt
  Länkar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Radio Lekeberg 100,7
  Sponsra oss
  Styrelsen
  Vetenskapspubar
  Vår verksamhet
  Internt
  Karta Fjugesta

  Om cookies
  Webbansvarig


  

 Vi finns också på Facebook!
Revybloggen på NA
16/10-2017

Höstens satsning en framgång hos publiken

Johan Deile med Rockfnykis

Premiären på höstens stora satsning på Sparbanksbörsen "En uppknäppt hyllning till Povel Ramel" mottogs verkligen med öppna famnen av premiärpubliken. Redan i öppningsnumret var publiken med på noterna och det fortsatte sedan under hela föreställningen.
 
Första akten är som en liten minimusikal. Scenen föreställer en restaurang där våra aktörer och orkestern befinner sig. Mötet mellan de olika personerna blir till en rolig historia som ideligen kryddas av lämplig Povel-musik.

Andra akten består av klassiska revynummer från Povel Ramels produktion. För den äldre publiken blir det ett kärt återseende av en del klassiska nummer - men i ny tappning, och för den yngre publiken en helt ny värld av underfundiga texter. Vår speciellt sammansatta orkester – KaRamellerna – framträdde också med många egna nummer som fick stor uppskattning.

Som en illustration av stämningen på premiärkvällen kan Ni här se de sista minuterna från premiärkvällen, som talar sitt tydliga språk.

Än finns det biljetter kvar till vissa föreställningar, men boka här innan de tar slut. Det kan löna sig att ta en kontakt även om det ser ut som det är fullt. Vi får ibland återbud i sista minuten och det händer även att vi kan pussla ihop enstaka lediga platser så att man kan sitta bredvid varandra. Ring 0768-229 300 eller mejla info@lekebergsrevyn.se.    Bli medlem     Evenemang     Filmklubben     Styrelsen     Nyheter     Sök person     Vem gör vad?     Revyer     Folklustspel     Länkar     Medlemssidor     Webb-TV