Lekebergs Revysällskap
Tisdag 21 augusti 2018     

  Hem
  Bilder
  Bio
  Bli medlem
  Boka biljetter
  Evenemang
  Filmklipp
    Hela föreställningar
  Integritetspolicy
  Kontakt
  Länkar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Radio Lekeberg 100,7
  Sponsra oss
  Styrelsen
  Vetenskapspubar
  Vår verksamhet
  Internt
  Karta Fjugesta

  Om cookies
  Webbansvarig


  

 Vi finns också på Facebook!
Revybloggen på NA
5/11-2017

Stort intresse för Alexandras berättelse

Alexandra

Det var fullt både i salongen och på läktaren när Alexandra Zoffman berättade om sitt liv, på Sparbanksbörsen i Fjugesta. Hon tyckte att hon behövde ett höstprojekt så hon kontaktade Lekebergs Revysällskap för att berätta om sin livsresa.

Hon föddes som Alexander. Nu ville hon gärna berätta lite om sina erfarenheter av att födas in i fel kropp. Om sina försök med att lära sig leva med och acceptera och anpassa sig efter kroppen och vilka konsekvenser det höll på att få.

Alexandra hade aldrig trott att intresset skulle vara så stort som det blev. Hon fyllde Sparbanksbörsen med råge, och de som kom fick ta del av en mycket personlig berättelse om hur det känns att födas i fel kropp. Med sitt föredrag bidrog Alexandra till att öka kunskapen om och förståelsen för transsexuella personer. Hennes berättelse kan förhoppningsvis hjälpa andra personer i liknande situationer.

Här finns ett sammandrag av föreläsningen.    Bli medlem     Evenemang     Filmklubben     Styrelsen     Nyheter     Sök person     Vem gör vad?     Revyer     Folklustspel     Länkar     Medlemssidor     Webb-TV