Lekebergs Revysällskap
Måndag 17 december 2018     

  Hem
  Bilder
  Bio
  Bli medlem
  Boka biljetter
  Evenemang
  Filmklipp
    Hela föreställningar
  Integritetspolicy
  Kontakt
  Länkar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Radio Lekeberg 100,7
  Sponsra oss
  Styrelsen
  Vetenskapspubar
  Vår verksamhet
  Internt
  Karta Fjugesta

  Om cookies
  Webbansvarig


  

 Vi finns också på Facebook!
Revybloggen på NA
7/1-2018

Söderkåkar drar fulla hus

Detta glada gäng spelar Söderkåkar

Nu är det dags för Lekebergs revysällskaps seniorer att ta sig an det kända folklustspelet Söderkåkar, och premiären sker den 2 februari. Totalt spelar man nio föreställningar och redan en månad före premiären var i princip alla biljetter till föreställningarna med mat slutsålda. I skrivande stund fanns det bara 18 biljetter kvar till föreställningen utan mat den 13 februari.

Därför har vi nu beslutat att ställa in ett extrabord så att vi kan erbjuda 6 platser till per föreställning. Dessa biljetter kan inte bokas på nätet, utan man får ta kontakt med oss på telefon 0768-229 300.

Söderkåkar är ett folklustspel av Gideon Wahlberg, som allt sedan premiären den 7 juni 1930 har fängslat publiken. Då spelades den på Tantolundens friluftsteater i Stockholm och på hösten flyttades uppsättningen in på Mosebacketeatern och spelades sammanlagt i 240 föreställningar.

Många minns säkert också tv-uppsättningen från början av 70-talet då Monica Zetterlund, Tor Isedal, Arne Källerud och Sune Mangs trollband svenska folket.

Som vanligt är det Mait Edlund som står för regin och på scenen får publiken möte Barbro Andersson, Morgan Deile, Kjell Edlund, Bo Erixson, Lotten Gustavsson, Rolf Jansson, Lennart och Ulla Jinnestrand, Sven-Olov Jonsson, Lill-Britt Karlsson, Heidi Kaukaranta, Wivie Palmroth, Kerstin Pettersson, Kjell Widner och Gunnar Öquist.    Bli medlem     Evenemang     Radio Lekeberg     Styrelsen     Nyheter     Filmklipp     Vetenskapspub     Revyer     Folklustspel     Länkar     Medlemssidor     Webb-TV