Lekebergs Revysällskap
Måndag 17 december 2018     

  Hem
  Bilder
  Bio
  Bli medlem
  Boka biljetter
  Evenemang
  Filmklipp
    Hela föreställningar
  Integritetspolicy
  Kontakt
  Länkar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Radio Lekeberg 100,7
  Sponsra oss
  Styrelsen
  Vetenskapspubar
  Vår verksamhet
  Internt
  Karta Fjugesta

  Om cookies
  Webbansvarig


  

 Vi finns också på Facebook!
Revybloggen på NA
4/2-2018

Egotrippad vetenskapspub med 20 års revyminnen!

Swedenhielms spelades i Sannaladan 2004

Den 14 februari klockan 19:00 bjuder vi in till en annorlunda vetenskapspub på Sparbanksbörsen. Då ska det nämligen handla om oss själva!
Det är nu precis 20 år sedan revysällskapet bildades och vi tänkte titta tillbaka med hjälp av filmer och några minnen.

Det var den 21 januari som föreningen bildades. Närmare bestämt på Pizzeria Italia i Fjugesta (numera Chaplin). Den  nyvalda styrelsen hade sedan sitt första möte den 8 februari. Och kan ni tänka er – det hade av ren tillfällighet planerats in ett styrelsemöte på exakt samma datum i år. Självklart håller vi det på nämnda pizzeria!

Under ett par timmar följer vi utvecklingen från den första nyårsrevyn i Edsbergs bygdegård via sommarspel på hembygdsgårdar, samarbetsproduktioner i Riseberga, julshower på olika platser till den egna lokalen, Sparbanksbörsen, som invigdes i januari 2007.

De senaste elva åren har varit fyllda av aktiviteter och ingen hade kunnat ana att mötet på pizzerian på Storgatan för tjugo år sedan, skulle betyda så mycket för verksamheten. Lekebergs Revysällskap har blivit ett varumärke och något som satt kommunen på kulturkartan.

Det blir alltså filmklipp från i stort sett allt vi gjort. Vi guidar mellan dessa och låter en och annan som varit med på resan få berätta just sina minnen och göra sina betraktelser.

Visst låter det kul? Och kul är vad vi alltid har i Lekebergs Revysällskap. Då som nu!

Välkomna till Sparbanksbörsen den 14 februari för att minnas tillsammans med oss. Det är fri entré och baren är öppen.    Bli medlem     Evenemang     Radio Lekeberg     Styrelsen     Nyheter     Filmklipp     Vetenskapspub     Revyer     Folklustspel     Länkar     Medlemssidor     Webb-TV