Lekebergs Revysällskap
Fredag 22 mars 2019     

  Hem
  Bilder
  Bio
  Bli medlem
  Boka biljetter
  Evenemang
  Filmklipp
    Hela föreställningar
  Integritetspolicy
  Kontakt
  Länkar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Radio Lekeberg 100,7
  Sponsra oss
  Styrelsen
  Vetenskapspubar
  Vår verksamhet
  Internt
  Karta Fjugesta

  Om cookies
  Webbansvarig


  

 Vi finns också på Facebook!
Revybloggen på NA
7/6-2018

Ungdomsmusikal på Sparbanksbörsen

Vill Du vara med och skapa och spela en föreställning?
För nionde året i rad drar vi nu i gång årets ungdomsprojekt på Sparbanksbörsen i Fjugesta. Under fyra veckor i slutet av sommaren jobbar vi fram en föreställning som sedan spelas upp den 18 och 19 augusti.

Du är med från början och skapar, tillsammans med duktiga ledare, en musikal där ni får utnyttja hela Sparbanksbörsens kapacitet med kostym, smink och teknik. Repetitionerna börjar den 23 juli och pågår sedan måndag till och med torsdag klockan 17-20. Lite mera tid den sista veckan.

Vi vänder oss i första hand till dig som är cirka 10 till 13 år och antalet är begränsat, så det är viktigt att anmäla sig snabbt om man vill vara med. Det kostar inget, men man måste vara/bli medlem i Lekebergs Revysällskap (100 kr).

Elisabeth Brånsgård, Emma Håkansson och Elin Johansson är ledare och Du anmäler Dig senast 15 juni till info@lekebergsrevyn.se eller på telefon 0768-229 300.    Bli medlem     Evenemang     Radio Lekeberg     Styrelsen     Nyheter     Filmklipp     Vetenskapspub     Revyer     Folklustspel     Länkar     Medlemssidor     Webb-TV