Lekebergs Revysällskap
Fredag 22 mars 2019     

  Hem
  Bilder
  Bio
  Bli medlem
  Boka biljetter
  Evenemang
  Filmklipp
    Hela föreställningar
  Integritetspolicy
  Kontakt
  Länkar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Radio Lekeberg 100,7
  Sponsra oss
  Styrelsen
  Vetenskapspubar
  Vår verksamhet
  Internt
  Karta Fjugesta

  Om cookies
  Webbansvarig


  

 Vi finns också på Facebook!
Revybloggen på NA
25/6-2018

Snart premiär på årets sommarspel i Lekhyttan

Skådespelarna i Flickan i fönstret

Den 29 juni är det premiär på årets familjeteater "Flickan i fönstret" som Amatörteatersamverkan Örebro län sätter upp i sommar på Hallagården i Lekhyttan. Förra året spelade man pjäsen om Katitzi.

Just nu pågår repetitionerna på Hallagården och i centrum av handlingen står flickan Embla som känner sig osynlig för sin familj. Plötsligt blir hon verkligen osynlig och förflyttas tillbaka till 50-talet. Där möter hon arbetare på en skofabrik och får vänner och ovänner och ser både likheter och olikheter med sin egen tid. Frågan är hur Embla ska göra för att ta sig tillbaka till sin egen tid och bli synlig igen?

Föreställningen är ett samarbetsprojekt där deltagarna kommer från Örebro, Vintrosa, Lekeberg, Karlskoga, Hallsberg och Askersund. Det är 18 personer mellan 12 och 79 år som står på scenen och minst lika många som jobbar med uppgifter runt omkring.

Biljetterna till Flickan i fönstret bokar man här på Amatörteatersamverkan Örebro läns hemsida. I priset ingår entré till djurparken, så att man kan göra besöket på Hallagården till en helgjuten utflykt.    Bli medlem     Evenemang     Radio Lekeberg     Styrelsen     Nyheter     Filmklipp     Vetenskapspub     Revyer     Folklustspel     Länkar     Medlemssidor     Webb-TV