Lekebergs Revysällskap
Måndag 18 februari 2019     

  Hem
  Bilder
  Bio
  Bli medlem
  Boka biljetter
  Evenemang
  Filmklipp
    Hela föreställningar
  Integritetspolicy
  Kontakt
  Länkar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Radio Lekeberg 100,7
  Sponsra oss
  Styrelsen
  Vetenskapspubar
  Vår verksamhet
  Internt
  Karta Fjugesta

  Om cookies
  Webbansvarig


  

 Vi finns också på Facebook!
Revybloggen på NA
26/9-2018

Premiär för Oktoberfest på Sparbanksbörsen

Degerfors Musikkår

Den 5 och 6 oktober smyckas Sparbanksbörsen i Fjugesta med attribut som får den gamla möbelfabriken att likna en tysk ”bierstube”. Dessutom blir det underhållning och allsång tillsammans med Degerfors Musikkår.

Det blir en helkväll med både bompabompa och populärmusik och mellan varven även små framträdanden av några medlemmar från Lekebergs Revysällskap. Det är vad som väntar besökarna de här två kvällarna.

Initiativet till samarbetet togs av Degerfors Musikkår i våras och vi kom tillsammans fram till att det skulle vara just ett Oktoberfesttema. Det märks inte minst i baren, där det serveras kryddiga korvar med mos och suaerkraut.

Publiken kan se fram mot en helkväll med tre timmars underhållning i vår version av den traditionella tyska ölfestivalen, som hålls i slutet av september och början av oktober varje år i München i Bayern. Oktoberfesten arrangerades första gången år 1810 och anses numera vara världens största folkfest.

Biljetter bokas här på vår hemsida eller via 0768-229 300.    Bli medlem     Evenemang     Radio Lekeberg     Styrelsen     Nyheter     Filmklipp     Vetenskapspub     Revyer     Folklustspel     Länkar     Medlemssidor     Webb-TV