Lekebergs Revysällskap
Måndag 22 juli 2019     

  Hem
  Bilder
  Bio
  Bli medlem
  Boka biljetter
  Evenemang
  Filmklipp
    Hela föreställningar
  Integritetspolicy
  Kontakt
  Länkar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Radio Lekeberg 100,7
  Sponsra oss
  Styrelsen
  Vetenskapspubar
  Vår verksamhet
  Internt
  Karta Fjugesta

  Om cookies
  Webbansvarig


  

 Vi finns också på Facebook!
Revybloggen på NA
11/11-2018

Nytt slut efter nattligt möte

Dag Stranneby och Gunilla Pihlblad

Det är inte helt ovanligt att det framförs en del bus och andra framträdanden, när de som arbetat med en produktion samlas till lite gemenskap efter att sista föreställningen har genomförts.

Inför sista föreställningen av "Ett hårresande teatersällskap" kom Gunilla Pihlblad och Dag Stranneby på att de skulle skriva till en fortsatt "sista tablå". Kontakt togs med Lennart M Pettersson, som anlände till Sparbanksbörsen på kvällen efter att fredagsföreställningen hade avslutats. Under detta nattliga hemliga möte, spelades så scenerna in till det nyskrivna slutet. Klippning och redigering skedde på lördagsförmiddagen och resultatet presenterades så efter lördagens båda föreställningar.

För alla dem som inte varit med och arbetat med föreställningen och inte var med och såg resultatet efter sista föreställningen, visar vi här filmen som blev resultetet av detta nattliga möte.    Bli medlem     Evenemang     Radio Lekeberg     Styrelsen     Nyheter     Filmklipp     Vetenskapspub     Revyer     Folklustspel     Länkar     Medlemssidor     Webb-TV