Lekebergs Revysällskap
Torsdag 20 juni 2019     

  Hem
  Bilder
  Bio
  Bli medlem
  Boka biljetter
  Evenemang
  Filmklipp
    Hela föreställningar
  Integritetspolicy
  Kontakt
  Länkar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Radio Lekeberg 100,7
  Sponsra oss
  Styrelsen
  Vetenskapspubar
  Vår verksamhet
  Internt
  Karta Fjugesta

  Om cookies
  Webbansvarig


  

 Vi finns också på Facebook!
Revybloggen på NA
2/1-2019

Diplomutdelning för 20 års revyande!

Fördelen att födas som man
Fördelen att födas som man illustreras i ett nummer

På nyårsafton var det premiär på 20-årsjubilerade Lekebergs Revysällskaps jubileumsrevy "Stora snurren". Och det som mest utmärker årets revy är att det är en ny generation som nu tar över och blommar ut för fullt. Flertalet av dem har varit med i vår ungdomsverksamhet och utvecklats till riktiga estradörer.
 
Det är hela 31 personer som medverkar på scenen, varav man alltid ser 20 personer, men ungefär halva ensemblen dubblerar sina roller och spelar varannan helg. Så den 4 januari är det premiärdags för lag 2. Åldersspridningen är mellan 12 till 78 år.

Hos terapeuten
Från ett av nummren hos terapeuten

Stora snurren är en riktig nummerrevy, med både egenproducerade och inköpta nummer. Det skojas med både lokala och andra företeelser precis som det ska i en revy. Den innehåller också mycket sång och dans och glitter, och en del allvarliga tankeställare. Hur går det till i politiken i Lekeberg?, regeringsbildningen, Svenska akademin, kravmärkning i skolköket och Post Nord är några ämnen som behandlas.

Var och hur fattas besluten i lekeberg?
Hur går det till i politiken i Lekeberg?

Och det märktes att konceptet gick hem hos premiärpubliken. Det blev idel lovord. Och redan är 98% av alla biljetter sålda, så det gäller att boka innan de tar helt slut. Om det inte finns några biljetter, går det alltid att mejla oss på Info@lekebergsrevyn.se eller ringa 768-229 300 för ev. extraplatser eller återbud.

Planering i skolköket
Här är det My, Sofie, Per Arne och Lillbritt som ska uppfylla alla krav på skolköket

Diplomutdelningen den 1 februari

Länsposten har också gjort ett reportage om 20-årsfirande Lekebergs Revysällskap. Det kan läsas här!    Bli medlem     Evenemang     Radio Lekeberg     Styrelsen     Nyheter     Filmklipp     Vetenskapspub     Revyer     Folklustspel     Länkar     Medlemssidor     Webb-TV