Lekebergs Revysällskap
Torsdag 22 augusti 2019     

  Hem
  Bilder
  Bio
  Bli medlem
  Boka biljetter
  Evenemang
  Filmklipp
    Hela föreställningar
  Integritetspolicy
  Kontakt
  Länkar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Radio Lekeberg 100,7
  Sponsra oss
  Styrelsen
  Vetenskapspubar
  Vår verksamhet
  Internt
  Karta Fjugesta

  Om cookies
  Webbansvarig


  

 Vi finns också på Facebook!
Revybloggen på NA
15/2-2019

Tre händelser i Mars

Den 9 mars bjuder vi tillsammans med Hallagårdens Djurpark, Lekebergs Skönhetscenter och Rasch Your Beautystylist in till modevisning, musik och information om naturmaterial. En lokalproducerad eftermiddag med start klockan 15, fri entré och fikaservering.

När vi är framme vid 17 mars är det dags för en artisthyllning. Kanske var ni hos oss i höstas när gruppen Buckliga Boots framförde det fantastiska musikpoemet Swede Hollow? I så fall vill ni utan tvekan komma tillbaka och uppleva deras berättelse i ord, bild och musik om Bob Dylan. Söndagen den 17 mars klockan 19.00 är ni välkomna till ”Mr. Tambourine Man”.

Sist men definitivt inte minst denna månad är ”Kärlek med förhinder”, årets folklustspel med vår suveräna seniorgrupp. Den 22 mars är det premiär, vi spelar totalt tio föreställningar och det är redan mycket sålt.    Bli medlem     Evenemang     Radio Lekeberg     Styrelsen     Nyheter     Filmklipp     Vetenskapspub     Revyer     Folklustspel     Länkar     Medlemssidor     Webb-TV