Lekebergs Revysällskap
Lördag 7 december 2019     

  Hem
  Bilder
  Bio
  Bli medlem
  Boka biljetter
  Evenemang
  Filmklipp
    Hela föreställningar
  Integritetspolicy
  Kontakt
  Länkar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Radio Lekeberg 100,7
  Sponsra oss
  Styrelsen
  Vetenskapspubar
  Vår verksamhet
  Internt
  Karta Fjugesta

  Om cookies
  Webbansvarig


  

 Vi finns också på Facebook!
Revybloggen på NA
21/3-2019

Föreläsningsföreställning med ”Dag-Otto”

Lars Classon och Joje Jönsson
Lars Classon och Jojje Jönsson
 
Jojje Jönsson är riksbekant genom alla sina älskade figurer han gjort på Vallarnas friluftsteater genom åren. Men den godhjärtade brevbäraren Dag-Otto Flink är nog den som de allra flesta minns.
 
Nu ger han sig ut på öppet vatten i en helt ny genre. Med hjälp av sina karaktärer håller Jojje Jönsson nu en föreläsning som med humor som huvudingrediens ska få publiken att lära sig lite mer om sig själva.
 
Men han är inte ensam på scenen. Med sig har han Lars Classon som mest arbetat i kulissen som manusförfattare och regissör. För oss i Lekebergs Revysällskap är han bekant genom de farser han skrivit och som vi spelat: En stolle te kaffet, En dårfink på menyn, Helt såld samt Störtlopp och familjelycka.
 
Men Lars har redan en lång erfarenhet som föreläsare. För ett antal år sedan genomgick han en lång depression som till slut ledde fram till diagnosen bipolär. Lars insåg att han lärt sig så mycket om sig själv och så många verktyg för att må bättre, varje dag. Detta vill han dela med sig av. Han blandar sin komiska talang med att öppna sig fullt.
 
Tillsammans ska nu Jojje och Lars bjuda på något de själva valt att kalla en föreläsningsföreställning. Där det finns utrymme för mycket skratt, många tankar och ofantligt mycket glädje.
 
Biljetterna kostar 200 kronor och du bokar dem här. Fri placering och enklare barservering, bland annat korv med bröd.

     Bli medlem     Evenemang     Radio Lekeberg     Styrelsen     Nyheter     Filmklipp     Vetenskapspub     Revyer     Folklustspel     Länkar     Medlemssidor     Webb-TV