Lekebergs Revysällskap
Tisdag 2 juni 2020     

  Hem
  Bilder
  Bio
  Bli medlem
  Boka biljetter
  Evenemang
  Filmklipp
    Hela föreställningar
  Integritetspolicy
  Kontakt
  Länkar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Radio Lekeberg 100,7
  Sponsra oss
  Styrelsen
  Vetenskapspubar
  Vår verksamhet
  Internt
  Karta Fjugesta

  Om cookies
  Webbansvarig


  

 Vi finns också på Facebook!
Revybloggen på NA
11/6-2019

Full fart under sommaren och hösten

Ljuva 60-tal
Även om vi stänger Sparbanksbörsen för sommaren, så är det full fart för revysällskapet  på andra platser. I september drar vi i gång inomhus igen då det blir en höst och vinter med fullspäckat och varierat program.
 
Den 3 juli är det Lekebergs Revysällskap som står för blandad sommarunderhållning när Västernärkes hembygdsförening har sin årliga jordgubbsfest på Högan. Ett liknande samarbete är det när vår grupp ”Ljuva 60-tal” sjunger in höstsäsongen i Kräcklingegården den 22 augusti.
 
Den 31 augusti och 1 september är vi på Hallagården och rockar loss under den stora Ullhelgen. Samma succékoncept som på Sparbanksbörsen i mars.  ”Ull, Lin & Rock’n Roll” är ett samarbete mellan Lekebergs Revysällskap och Hallagårdens Djurpark.
 
Fortsätter vi framåt i kalendern så är revysällskapet med på hörn när Riseberga-guiderna har sin årliga avslutningskväll i facklors sken den 4 september. Då blir det musik och berättelser i klosterruinen.
 
Den 14 september kan alla som gillar 60-talsmusik boka in sig för en helkväll i Östansjö Folkets hus. Där spelar och sjunger Lekebergs Revysällskap tillsammans med Askersunds Manskör och Forever Young.
 
21 september blir det Oktoberfest tillsammans med Degerfors Musikkår. Då är vi tillbaka inne på Sparbanksbörsen som, precis som förra året, förvandlas till en tysk ölhall. I alla fall stämningsmässigt.
 
Gillar du Tomas Ledins musik? Då är det 5 september som gäller för dig. Där kan du uppleva vår egen hyllning till denna fenomenala artist när ”Thomas med band spelar Ledin”.
 
Veckan efter, den 13 oktober närmare bestämt, arrangerar vi ett Afternoon Tea-program. Denna gång bjuder vi på ”Grovdoppa”, en grupp som spelar och sjunger Allan Edwalls texter och musik.
 
Höstens stora produktion är revyn ”Social Nätvärk” som har premiär den 26 oktober som sedan spelas till och med 23 november. Under den perioden har vi också en vetenskapspub med lokalhistorisk prägel. Sören Klingnéus berättar då om Lekeberg, den glömda bergslagen.
 
Mer detaljerad info finns i viss mån redan nu under ”Evenemang” och om inte annat så kommer det upp vartefter. Biljetter till revyn går att boka redan nu. Undrar du över något så hör av dig till info@lekebergsrevyn.se eller 0768-229 300.
 
Och du – ha en skön sommar!

     Bli medlem     Evenemang     Radio Lekeberg     Styrelsen     Nyheter     Filmklipp     Vetenskapspub     Revyer     Folklustspel     Länkar     Medlemssidor     Webb-TV