Lekebergs Revysällskap
Lördag 22 februari 2020     

  Hem
  Bilder
  Bio
  Bli medlem
  Boka biljetter
  Evenemang
  Filmklipp
    Hela föreställningar
  Integritetspolicy
  Kontakt
  Länkar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Radio Lekeberg 100,7
  Sponsra oss
  Styrelsen
  Vetenskapspubar
  Vår verksamhet
  Internt
  Karta Fjugesta

  Om cookies
  Webbansvarig


  

 Vi finns också på Facebook!
Revybloggen på NA
26/9-2019

Tomas Ledin-yra på ”Börsen”

Bosse Lindahl, Kent Steén, Mats Johansson, Thomas Karlsson, Daniel Ekström och Stefan Ekström
Bosse Lindahl, Kent Steén, Mats Johansson, Thomas Karlsson, Daniel Ekström och Stefan Ekström

Thomas Karlsson gillar Tomas Ledin. Dessutom gillar han att sjunga. På lördag kväll kan man höra resultatet av hans drömprojekt när han tillsammans med sitt band bjuder på en helkväll med musik av den evigt populäre låtskrivaren och sångaren.

Thomas Karlsson från Kumla har i många år varit medlem i Lekebergs Revysällskap där han ofta sjungit på scenen. Där har han också kommit i kontakt med många duktiga musiker. Med sin egen bror, Stefan Ekström och hans son Daniel som grund, har det byggts upp ett ”Ledin-band” där även Kent Steén, Bosse Lindahl och Mats Johansson ingår. Kören förstärker både musiken och familjebanden för där finns Thomas fru Ewa Apèll Karlsson, Stefans dotter Cecilia Ekström och Daniels sambo Acki Fernberg.

Men framför allt finns här alltså Tomas Ledin. Popikonen som i över 40 år matat oss med hits både på svenska och engelska och som för alltid finns i våra allsångshjärtan med örhängen som Sommaren är kort och I natt är jag din.

- Vi spelar totalt cirka 25 låtar i två akter och det blir en blandning mellan de kända och de man inte hör lika ofta, säger Thomas och berättar att det mellan varven också blir en del historier om Tomas Ledin.

- Han har ju aldrig varit någon rubrikernas man men det finns ändå en del intressant att berätta.

Biljetterna har gått som smör i solsken men det finns fortfarande platser kvar. För att förboka ringer eller sms:ar man 070-170 75 60, alternativt mejlar chala60@telia.com. Man kan också komma på dörren från kl 18.30.

- Vi har läktarplatser att ta till om det blir fullt i salongen, hälsar Thomas Karlsson.    Bli medlem     Evenemang     Radio Lekeberg     Styrelsen     Nyheter     Filmklipp     Vetenskapspub     Revyer     Folklustspel     Länkar     Medlemssidor     Webb-TV