Lekebergs Revysällskap
Söndag 19 januari 2020     

  Hem
  Bilder
  Bio
  Bli medlem
  Boka biljetter
  Evenemang
  Filmklipp
    Hela föreställningar
  Integritetspolicy
  Kontakt
  Länkar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Radio Lekeberg 100,7
  Sponsra oss
  Styrelsen
  Vetenskapspubar
  Vår verksamhet
  Internt
  Karta Fjugesta

  Om cookies
  Webbansvarig


  

 Vi finns också på Facebook!
Revybloggen på NA
2/11-2019

Aktuellt på Sparbanksbörsen i vinter och vår

Den 20 november blir det Vetenskapspub med Sören Klingnéus, som berättar om Lekebergslagen och lyfter fram olika aspekter av bergsbruket, som upphörde 1903.

Sen är det dags för årets ungdomsmusikal. Tidigare har den varit på sommarlovet, men i år blir det STRUL I JULSTÖKET den 14 och 15 december. Årets ungdomsmusikal utspelar sig i juletid och vi får uppleva kluriga händelser och sprakande sångnummer.

Den 18 januari återkommer gruppen My Quiet Companion med 80-TALSBARN. Förra gången de var här gjorde de succén med ”Hungriga Hjärtan – Springsteen på vårt sätt”. Den här gången kommer de med en ny musikshow om decenniet som drev oss till vansinne och som vi både älskade och hatade.

1 februari är det dags för Seniorgruppen att ha premiär på ännu en fars av Gideon Wahlberg. Den här gången är det TJOCKA SLÄKTEN

Den 26 februari är det åter Vetenskapspub och 8 mars kommer Eva Dällerud hit med en stark och personlig berättelse om hur hennes mamma som barn överlevde förintelsen och om hur det var att växa upp med en mamma som var traumatiserad av sina upplevelser. Hon har också med sig Ung Teater från Karlskoga som bjuder på AUSCHWITZ ÄR ALLTID NU.

Den 21 mars kommer Må Bra-kören hit under ledning av Anders Ekstrand och bjuder på MUSIKPÄRLOR – FRÅN TAUBE TILL ABBA.

Även om det är 1 april så är det inget aprilskämt när Lars Classon återkommer hit, nu tillsammans  med Ola Hedén med en vänskaplig komedi som fått namnet TRALALALA – OM HELVETET VI KALLAR LIVET.

17 och 18 april får vi återse några gamla favoriter. Då återkommer sånggruppen Glöd med ABBA-FROSSA MED GLÖD, som är en nostalgisk glädjechock i två akter med Frida Gelin och band. Allt överskott går till Barncancerfonden.

8 och 9 maj är JONAS HOFER & THE BOPPIN’ CATS tillbaka med en härlig konsert med 50- och 60-talsmusik. Så det händer en hel del både i vinter och vår på Sparbanksbörsen i Fjugesta.    Bli medlem     Evenemang     Radio Lekeberg     Styrelsen     Nyheter     Filmklipp     Vetenskapspub     Revyer     Folklustspel     Länkar     Medlemssidor     Webb-TV