Lekebergs Revysällskap
Måndag 30 mars 2020     

  Hem
  Bilder
  Bio
  Bli medlem
  Boka biljetter
  Evenemang
  Filmklipp
    Hela föreställningar
  Integritetspolicy
  Kontakt
  Länkar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Radio Lekeberg 100,7
  Sponsra oss
  Styrelsen
  Vetenskapspubar
  Vår verksamhet
  Internt
  Karta Fjugesta

  Om cookies
  Webbansvarig


  

 Vi finns också på Facebook!
Revybloggen på NA
21/1-2020

Snart premiär på "Tjocka släkten"

Tjocka Slälten

Den 1 februari är det premiär på "Tjocka släkten"  som är ännu en fars av Gideon Wahlberg och en av de bästa. Som vanligt är det Lekebergs revysällskaps seniorer som står på scenen, men ny regissör är Kjell Edlund som med hjälp av Gunilla Pihlblad har tagit över uppgiften efter Mait Edlund, som så tragiskt avled förra sommaren.
 
Pjäsen handlar om direktör Furuhed som reser bort och överlåter till portvakten Adde att med hjäp av sin hustru Fina ta hand om gården under tiden han är borta.
 
Samtidigt får de ett brev från några högfärdiga släktingar som skall komma på besök. Det skulle inte vara något problem om inte Fina hade påstått att de har det mycket bättre än de egentligen har det.

Adde tvingas motvilligt att gå med på att spela direktörens roll för att överglänsa släktingarna så att dom snart ger sig iväg. Det hela är bara tänkt som ett kort upptåg men förvecklingar uppstår som gör att de tvingas fortsätta spelet, rik spelar fattig och fattig spelar rik.

På scenen får vi möta många gamla kända ansikten och någon nykomling. Det är Morgan Deile, Bo Erixon, Kajsa Henricson, Rolf Jansson, Lennart Jinnestrand, Ulla Jinnestrand, Sven-Olov Jonsson, Lill-Britt Karlsson, Heidi Kaukaranta, Wivie Palmroth, Kerstin Pettersson, Kjell Widner och Gunnar Öquist.

Som vanligt serveras det också mat tillsammans med föreställningen och de flesta blijetter är redan sålda, trots att man har lagt till en extra föreställning.    Bli medlem     Evenemang     Radio Lekeberg     Styrelsen     Nyheter     Filmklipp     Vetenskapspub     Revyer     Folklustspel     Länkar     Medlemssidor     Webb-TV