Lekebergs Revysällskap
Lördag 19 september 2020     

  Hem
  Bilder
  Bio
  Bli medlem
  Boka biljetter
  Evenemang
  Filmklipp
    Hela föreställningar
  Integritetspolicy
  Kontakt
  Länkar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Radio Lekeberg 100,7
  Sponsra oss
  Styrelsen
  Vetenskapspubar
  Vår verksamhet
  Internt
  Karta Fjugesta

  Om cookies
  Webbansvarig


  

 Vi finns också på Facebook!
Revybloggen på NA
2/2-2020

Skrattsuccé för seniorernas fars!

Nu har det varit premiär på seniorgruppens nya fars "Tjocka släkten" och det blev sin vana trogen en riktig succé med mer än fullsatt i salongen. Och det är en pjäs som lockar till skratt nästan hela tiden. Och det var en nöjd publik som lämnade salongen på lördagskvällen. Och maten fick också högsta betyg, så vad kan man mer önska.
 
Pjäsen handlar om direktör Furuhed (Lennart Jinnestrand) som reser bort och överlåter till portvakten Adde (Bo Erixon) att med hjäp av sin hustru Fina (Ulla Jinnestrand) ta hand om gården under tiden han är borta.
 
Samtidigt får de ett brev från Finas högfärdiga syster tänker komma på besök. Det skulle inte vara något problem om inte Fina hade påstått att de har det mycket bättre än de egentligen har det.

Adde tvingas motvilligt att gå med på att spela direktörens roll för att överglänsa släktingarna så att dom snart ger sig iväg. Det hela är bara tänkt som ett kort upptåg men förvecklingar uppstår som gör att de tvingas fortsätta spelet, rik spelar fattig och fattig spelar rik.

På scenen får vi även möta Morgan Deile, Kajsa Henricson, Rolf Jansson, Sven-Olov Jonsson, Lill-Britt Karlsson, Heidi Kaukaranta, Wivie Palmroth, Kerstin Pettersson, Kjell Widner och Gunnar Öquist.

Och det serveras en god Fransk gryta tillsammans med föreställningen och alla blijetter är redan sålda, trots att man har lagt till en extra föreställning.    Bli medlem     Evenemang     Radio Lekeberg     Styrelsen     Nyheter     Filmklipp     Vetenskapspub     Revyer     Folklustspel     Länkar     Medlemssidor     Webb-TV