Lekebergs Revysällskap
Onsdag 2 december 2020     

  Hem
  Bilder
  Bio
  Bli medlem
  Boka biljetter
  Evenemang
  Filmklipp
    Hela föreställningar
  Integritetspolicy
  Kontakt
  Länkar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Radio Lekeberg 100,7
  Sponsra oss
  Styrelsen
  Vetenskapspubar
  Vår verksamhet
  Internt
  Karta Fjugesta

  Om cookies
  Webbansvarig


  

 Vi finns också på Facebook!
Revybloggen på NA
17/8-2020

Corona-anpassad höst på Sparbanksbörsen

Kicki Olaussons Quintet

Först ut den 2 september var Doktor Glas, med skådespelaren Lasse Forss i en ny dramatisering av Hjalmar Söderbergs roman som rönt stor framgång sedan premiären 2015. Monologen koncentrerar sig på människans ensamhet och läkarens dilemma mellan plikt och moral. roman. Han bjöd även på "Pälsen" som ett extranummer.

Sedan kommer ett pärlband av evenemang att arrangeras på Sparbanksbörsen under hösten och vintern. I samtliga fall är det självklart max 50 personer i publiken som gäller. Vi kommer också att anpassa entré och barförsäljning så att alla kan känna sig trygga.

Som ni kanske minns fick vi ställa in ett antal aktiviteter under våren . Bland den mer än utsålda konserten ABBA-frossa med Glöd som vi då optimistiskt planerade in i september. Tyvärr går den inte att genomföra då heller, men vi har många andra musikprogram och återkommer med populära Glöd så snart pandemisituationen tillåter.

Den ovan nämnda situationen innebär också att vi tills vidare endast tar in 50 personer i publiken. Eftersom vi har utrymme för betydligt fler, och vi dessutom kommer att möblera gruppvis, så kan vi erbjuda en anpassad lokal. Några av evenemangen ges också i dubbel upplaga. Dock är det viktigt att boka i god tid. Även sådana föreställningar som det är fri entré till måste man därför också bokas plats till, och först till kvarn gäller. Missa inte det.

Lasse Forss

Vi bjuder på en välblandad kompott med teater, musik och  vetenskapspubar. Konserterna är såväl högklassiga som tilltalande för många olika musiksmaker. Det blri rock’n roll, stämsång, Bob Dylan och gladkör-underhållning. Två av vårens inställda konserter kommer vi nu tillbaka med; Mr Tambourine man med Buckliga Boots och Må bra-körernas Musikpärlor från Taube till ABBA. Vi gör också en Afternoon Tea-konsert med den välljudande kvintetten KOQ.

Vetenskapspubarnas innehåll är radiovågor, jakt, kvinnors idrott och dialekter och ni som gillade Jonas Hofer & The Boppin’ Cats som spelat flera gånger på Sparbanksbörsen får nu möta några av det bandets medlemmar i en ny konstellation som med namnet Stockholm Cowboys.

Vi hoppas att vi tillsammans med våra gästande artister, våra föreläsare och er i publiken, ska kunna få uppleva det vi själva längtat efter under nästan ett halvår. Dessutom - på nyårsafton blir det premiär på en större produktion (fortfarande bara med 50 personer i publiken). Men mer om denna längre fram.    Bli medlem     Evenemang     Radio Lekeberg     Styrelsen     Nyheter     Filmklipp     Vetenskapspub     Revyer     Folklustspel     Länkar     Medlemssidor     Webb-TV