Lekebergs Revysällskap
Torsdag 29 oktober 2020     

  Hem
  Bilder
  Bio
  Bli medlem
  Boka biljetter
  Evenemang
  Filmklipp
    Hela föreställningar
  Integritetspolicy
  Kontakt
  Länkar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Radio Lekeberg 100,7
  Sponsra oss
  Styrelsen
  Vetenskapspubar
  Vår verksamhet
  Internt
  Karta Fjugesta

  Om cookies
  Webbansvarig


  

 Vi finns också på Facebook!
Revybloggen på NA
18/9-2020

Afternoon Tea med välsjungande kvintett

Kicki Olaussons Quintet

Det här gänget kommer att underhålla på Sparbanksbörsen i Fjugesta den 27 september när vi har Afternoon Tea. De kan verkligen sjunga och har en repertoar som heter duga. Mest mest à capella men ibland med eget komp – piano, gitarr och fiol.
 
Kicki Olausson Quintet, KOQ, är nu inne på sitt åttonde år om man räknar från när de startade som kvartett och sjunger allt från jazz till visa, i egna och andras arrangemang som The Real Group och Manhattan Transfer.

Medlemmarna som var med från börja är sopranen som namngivit gruppen, Kristina Olausson, alten Helena Vieweg, tenoren Gösta Nilsson och basen Göte Mölleby samt i nuvarande kvintetten tenoren Torsten Loxbo som är välkänd på Sparbanksbörsen från andra sammanhang.

Det kostar bara 150 kronor inklusive en liten delikat meny och det ges två föreställningar, klockan 14:00 och 18:00. Bokar gör du här.    Bli medlem     Evenemang     Radio Lekeberg     Styrelsen     Nyheter     Filmklipp     Vetenskapspub     Revyer     Folklustspel     Länkar     Medlemssidor     Webb-TV