Lekebergs Revysällskap
Fredag 30 juli 2021     

  Hem
  Bilder
  Bio
  Bli medlem
  Boka biljetter
  Evenemang
  Filmklipp
    Hela föreställningar
  Integritetspolicy
  Kontakt
  Länkar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Radio Lekeberg 100,7
  Sponsra oss
  Styrelsen
  Vetenskapspubar
  Vår verksamhet
  Internt
  Karta Fjugesta

  Om cookies
  Webbansvarig


  

 Vi finns också på Facebook!
Revybloggen på NA
22/10-2020

Ingen konst att sälja slut på 60-tal och dialekter...

Som ni säkert noterat har vi haft många evenemang hitintills under hösten. Och de är långt ifrån slut. Däremot är flera av dem slutsålda/fullbokade. Det gäller Ingen konst den 4/11, Ljuva 60-tal, svängiga 70-tal den 14/11 samt vetenskapspuben Om bönnera där hemma den 18/11. Det kan dock löna sig att kontakta oss för att stå på återbudslista.

50-gränsen är nödvändig men ställer så klart till det när inte alla som vill kan få plats. När det blir så överväger vi att återkomma med samma program igen längre fram. Information förmedlas på sedvanligt sätt. Det vill säga här, via mejl och på våra sociala medier samt i en och annan annons. För att vara säker på att alltid få information (om man inte är medlem eller sponsor) bör man anmäla sig till vårt nyhetsmejl genom att kontakta info@lekebergsrevyn.se.

Sist men inte minst befinner vi oss i ”förhandlingar” för att eventuellt kunna bjuda på en julshow med 50- och 60-talsmusik helgen innan julafton. Håll utkik!    Bli medlem     Evenemang     Radio Lekeberg     Styrelsen     Nyheter     Filmklipp     Vetenskapspub     Revyer     Folklustspel     Länkar     Medlemssidor     Webb-TV