Lekebergs Revysällskap
Tisdag 7 december 2021     

  Hem
  Bilder
  Bio
  Bli medlem
  Boka biljetter
  Evenemang
  Filmklipp
    Hela föreställningar
  Integritetspolicy
  Kontakt
  Länkar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Radio Lekeberg 100,7
  Sponsra oss
  Styrelsen
  Vetenskapspubar
  Vår verksamhet
  Internt
  Karta Fjugesta

  Om cookies
  Webbansvarig


  

 Vi finns också på Facebook!
Revybloggen på NA
1/9-2021

Afternoon Tea med Gösta Linderholm

Gösta LinderholmGösta Linderholm är en av vår tids allra mest populära låtskrivare och musiker. Hans speciella röst hörs till många oförglömliga låtar med en bred från jazz till visa. Den 12 september hyllas han med två konserter på Sparbanksbörsen och detta i kombination med en Afternoon tea-meny.

Det är två välmeriterade musiker från Sydnärke som med glädje tagit sig an detta projekt. Torsten Loxbo sjunger, spelar gitarr, fiol, dragspel och munspel och turnerade själv med Gösta under flera år på 1970-talet. Pär Björck på piano gör orkestreringen komplett och vi kommer under cirka en och en halv timme få höra många av de sånger som Gösta sjöng under sin mer än 50 år långa karriär.

Det blir också lite bilder från Torstens privata album och en och annan annan berättelse om Gösta Linderholm som tyvärr gick bort strax före jul. Allt serverat med en enklare Afternoon tea-meny tillagad i Sparbanksbörsens egna köksregioner.

Antalet är begränsat till 50 personer per föreställning. Första tillfället är klockan 13:00 och sedan blir det ytterligare en föreställning klockan 17:00. Det serveras också en enklare afternoon tea-meny som ingår i priset. Biljetter bokas här. Pris: 200 kronor.    Bli medlem     Evenemang     Radio Lekeberg     Styrelsen     Nyheter     Filmklipp     Vetenskapspub     Revyer     Folklustspel     Länkar     Medlemssidor     Webb-TV