Lekebergs Revysällskap
Tisdag 7 december 2021     

  Hem
  Bilder
  Bio
  Bli medlem
  Boka biljetter
  Evenemang
  Filmklipp
    Hela föreställningar
  Integritetspolicy
  Kontakt
  Länkar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Radio Lekeberg 100,7
  Sponsra oss
  Styrelsen
  Vetenskapspubar
  Vår verksamhet
  Internt
  Karta Fjugesta

  Om cookies
  Webbansvarig


  

 Vi finns också på Facebook!
Revybloggen på NA
23/10-2021

Buckliga Boots bjuder på sina favoriter

Buckliga Boots

Den 20 november kommer Buckliga Boots tillbaka till Sparbanksbörsen. Det här askersundsbaserade bandet har besökt oss tidigare med temakonserterna Swede Hollow och Mr Tambourine Man. Nu bjuder de på sina egna favoriter, en härlig blandning av gammalt och nytt.

Nästa evenemang är den 10 november då vi får höra Sånger från förr och sånger som förr. En kväll med melodier som spelades på och inspirerades av 1940-talet. För sången svarar Wendla Thorstensson, Annika Gelin, Frida Gelin och Gösta Löthfors. Orkestern leds av Anders Ekstrand.

På självaste trettondagsafton är det dags att välkomna Jonas Hofer & The Boppin’ Cats tillbaka till oss. Det blir musik från 50- och 60-talet, mycket good old rock’n’roll och en hel del stämsång.

Den 7 januari och ytterligare tre gånger kan man sedan uppleva en sprakande sång- och dansshow då Rebecka Elliot och hennes Baby Blues-gäng sätter upp en ”best of”-show. 28 och 29 januari kommer traktens musikaliske hjälte Anders Edlund med eget band och egen konsert. 12 februari blir den sedan en helkväll med 60- och 70-talsmusik framförd av coverbandet Forever young och med medverkan av Lekebergs Revysällskap.

     Bli medlem     Evenemang     Radio Lekeberg     Styrelsen     Nyheter     Filmklipp     Vetenskapspub     Revyer     Folklustspel     Länkar     Medlemssidor     Webb-TV