Lekebergs Revysällskap
Söndag 29 maj 2022     

  Hem
  Bilder
  Bio
  Bli medlem
  Boka biljetter
  Evenemang
  Filmklipp
    Hela föreställningar
  Integritetspolicy
  Kontakt
  Länkar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Radio Lekeberg 100,7
  Sponsra oss
  Styrelsen
  Vetenskapspubar
  Vår verksamhet
  Internt
  Karta Fjugesta

  Om cookies
  Webbansvarig


  

 Vi finns också på Facebook!
Revybloggen på NA
22/11-2021

Vaccinationsbevis införs den 1 december

Vi som arrangör kan avgöra om vaccinationsbevis ska användas eller om arrangemanget ska ske med restriktioner liknande de vi hade innan 29 september.

Arrangemang med publik under 100 personer inomhus kan genomföras utan krav på vaccinationsbevis eller restriktioner. Det innebär att vid de flesta av våra eveneman krävs inga vaccinationsbevis.

Vid Baby Blues Show och Anders Edlund med Jackie’s Stoned tar vi in mer än 100 personer, därför krävs det då ett vaccinationsbevis på att man har tagit minst två vaccinationssprutor mot covid-19.

Regeringen har gett Myndigheten för digital förvaltning (Digg) i uppdrag att skapa förutsättningar för användning av vaccinationsbevis vid till exempel allmänna sammankomster från och med 1 december.

Regeringen har gett Digg i uppdrag att bistå med att skapa förutsättningar och vägleda användningen av bland annat öppen källkod för de utvecklare som utvecklar verifieringslöningar för nationell användning av vaccinationsbevis. Lösningarna kan exempelvis handla om en app eller hemsida där individer kan bekräfta att de har vaccinerats.

Digg ska också ta fram en verifieringslösning för de som kommer kontrollera bevisens giltighet. Digg ska dessutom skapa en support för användare av den offentliga verifieringslösningen.    Bli medlem     Evenemang     Radio Lekeberg     Styrelsen     Nyheter     Filmklipp     Vetenskapspub     Revyer     Folklustspel     Länkar     Medlemssidor     Webb-TV