Lekebergs Revysällskap
Tisdag 5 juli 2022     

  Hem
  Bilder
  Bio
  Bli medlem
  Boka biljetter
  Evenemang
  Filmklipp
    Hela föreställningar
  Integritetspolicy
  Kontakt
  Länkar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Radio Lekeberg 100,7
  Sponsra oss
  Styrelsen
  Vetenskapspubar
  Vår verksamhet
  Internt
  Karta Fjugesta

  Om cookies
  Webbansvarig


  

 Vi finns också på Facebook!
Revybloggen på NA
21/2-2022

Ännu en extraföreställning!

Seniorgruppen

Intresset för STJÄRNORNA PÅ FORTET  är glädjande stort och vi har nu lagt upp ytterligare en föreställning för bokning. Det betyder att i skrivande stund finns det biljetter till 11 och 25 mars samt enstaka till övriga föreställningar. Gå in här och se det aktuella biljettläget.

Farsen är nyskriven och det är alltså vår seniorgrupp som framför den. För manus står Gunilla Pihlblad och Dag Stranneby och på scenen finns 13 numera rutinerade aktörer. Lill-Britt Karlsson spelar änkan Sonja Rosenstjerna som inte har råd att bo kvar på sitt fina slott. Som en utväg söker hon hyresgäster och då dyker det upp de mest udda karaktärer.

Vad sägs om Morgan Deile som den före detta kamreren Hadar Helgesson, Bosse Erixzon som den övervintrade studenten Eufrat Tigris, Kerstin Pettersson som nyanlända Soraya Bulgur, Heidi Kaukaranta som den omisskännliga Krusmynta Tubsocka, Sven Olov Jonsson som affärsmannen Percy Slägga, Ingalill Ekström som tidigare operettstjärnan Sivan-Margit Divàn, Kjell Widner som casanovan Rune Frid, Kajsa Henricson som miljöaktivisten Gertrud Brunnberg, Gunnar Öquist som den exotiske Carl Walker och Wivianne Högman som relationskonsulten Marlene Ivarsen.

Lägg också till två nitiska myndighetspersoner i form av Stefan Ekström och Rolf Jansson, så har ni tillräckligt med skruvande karaktärer för att få uppleva en fars som också driver friskt med vissa tidstypiska TV-program.

Till föreställningen serveras en varmrätt - självklart slottsstek - tillagad på plats av vår egen Tarek Taylor, Kjell Edlund, och hans medarbetare.    Bli medlem     Evenemang     Radio Lekeberg     Styrelsen     Nyheter     Filmklipp     Vetenskapspub     Revyer     Folklustspel     Länkar     Medlemssidor     Webb-TV