Lekebergs Revysällskap
Onsdag 28 september 2022     

  Hem
  Bilder
  Bio
  Bli medlem
  Boka biljetter
  Evenemang
  Filmklipp
    Hela föreställningar
  Integritetspolicy
  Kontakt
  Länkar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Radio Lekeberg 100,7
  Sponsra oss
  Styrelsen
  Vetenskapspubar
  Vår verksamhet
  Internt
  Karta Fjugesta

  Om cookies
  Webbansvarig


  

 Vi finns också på Facebook!
Revybloggen på NA
14/6-2022

Kan det inte bara vara enkelt?

Den 16 september får vi besök av en gammal bekant. Det är Lars Classon som tidigare varit på Sparbanksbörsen, bland annat tillsammans med Joje Jönsson. Den här gången blir det en föreläsning, Stand up.

Känner du som många andra att vardagen minsann kunde varit lite roligare. Det kan den. Lars Classons föreläsning ger dig energi och motivation att göra din vardag precis så härlig som du vill ha den. Allt du behöver göra är att ha ett öppet sinne.

Lars pratar om allt från vilken väckarklocka du bör välja till hur du sätter upp mål för din dag. Målet med föreläsningen är att skapa starkare och gladare grupper genom att beröra varje individ.

Lars är inte bara en erfaren föreläsare. Han har har hela sitt vuxna liv arbetat inom teater som bland annat regissör. Ett yrke som kräver att få människor att må bra. Lars blandar sin komiska ådra med sin energi och bjuder på en fartfylld, tänkvärd och rolig föreläsning.

Lars Classon:
Uppvuxen bakom scenen. Som son till Krister Classon har han tillbringat mer tid på turné än på förskola. Lars tog över stafettpinnen efter Krister för 10 år sedan och har sedan dess skrivit och regisserat flertalet föreställningar. Vid sidan av det brottades Lars med psykisk ohälsa under många år. Hans arbete med sig själv landade till slut i att han började föreläsa, vilket han gjort under 6 års tid. Nu har han, filat och förbättrat och är redo att ge sig ut för att får Sverige att må bättre och ha det förbaskat kul under tiden. För humor är Lars viktigaste vapen.

     Bli medlem     Evenemang     Radio Lekeberg     Styrelsen     Nyheter     Filmklipp     Vetenskapspub     Revyer     Folklustspel     Länkar     Medlemssidor     Webb-TV