Den 15 november kommer Alexandra Jensen Zoffman med band till Sparbanksbörsen och berättar sin egen historia. Det är en musikalisk föreläsning om en resa från en liten pojke till en mycket lång kvinna.

Vi kommer alla till korsvägar i våra liv där vi tvingas göra livsavgörande val. Vissa val är lätta och glädjefulla, helt underbart fantastiska med en tydlig känsla av sammanhang och mening. Andra kan vara svåra, läskiga och kanske direkt obegripliga. Vi kan känna oss utsatta och drabbade med liten möjlighet till att kunna skönja en direkt mening. Detta kan skapa kaos med sorg, smärta och psykisk ohälsa. Det är inte bara våra egna korsvägar som påverkar oss. Andras livshändelser kan fullständigt slå undan benen på oss och vi kan hamna i situationer där vi tvingas ifrågasätta vår egen livskunskap och skapa en känsla av att livet tappat fart och mening.

Ska det behöva vara så då, att vi kastas mellan hopp smärta och förtvivlan? Går det att skönja en mening?

Det är fri entré och öppen bar.
Varmt välkomna!