På nyårsafton är det exakt 25 år sedan Lekebergs Revysällskap hade premiär på sin allra första nyårsrevy. För att fira detta sätter man nu upp en stor jubileumsrevy med premiär den 3 februari.

Flera av dem som var med från början finns med på bilden ovan. Men annars så bygger framgångssagan om revysällskapet på att det hela tiden fylls på med nya förmågor. Och då pratar vi inte bara om dem som står på scenen. De är egentligen bara toppen av det isberg som flyter stadigt tack vare en mängd människor som jobbar med allt runt omkring. Om vi tar kommande jubileumsrevy som ett exempel så är det cirka 20 personer på scenen och minst lika många övriga som finns med för att få det hela att fungera.

Vad blir det då på revymenyn i februari? Jo en klassisk nyårsrevy precis som under de fem första åren i Edsbergs Bygdegård. En blandning av sketcher, musik och rytmer. Nyskrivna nummer rakt igenom, både sådana som skrivits av våra egna medlemmar och sådana som köpts in. Av det sistnämnda blir det en del nummer som fanns med i sommarens Revy-SM.

För första gången på länge har vi också en orkester på scenen. Det är inte helt obekanta Ol’ friends & the brunettes som bidrar till att skapa den äkta revystämningen. En annan viktig ingrediens är så klart maten. Till underhållningen serveras en jubileumsmeny bestående av förrätt, varmrätt och kaffe med sötsak.

Vi uppmanar er att boka biljetter redan nu, det är nämligen åtgång på dem och det spelas endast elva exklusiva föreställningar.
Biljetter bokas här!