På nyårsafton var det exakt 25 år sedan Lekebergs Revysällskap hade premiär på sin allra första nyårsrevy. För att fira det har vi nu satt upp en stor jubileumsrevy. På premiären den 3 februari var i stort sett alla biljetter slutsålda. För att så många som möjligt ska få se revyn har vi kunnat ordna en viss möjlighet till extraplatser med mat, samt nu också ett mindre antal platser utan mat. Dessa kan inte bokas via webben, utan man kontaktar oss via info@lekebergsrevyn.se eller 0768-229 300.

Flera av dem som var med från början finns fortfarande med. Men annars så bygger framgångssagan om revysällskapet på att det hela tiden fylls på med nya förmågor. Och då pratar vi inte bara om dem som står på scenen. De är egentligen bara toppen av det isberg som flyter stadigt tack vare en mängd människor som jobbar med allt runt omkring.

I årets revy så är det 17 personer på scenen. Anneli Brånsgård, Per Arne (PA) Brånsgård, Morgan Deile, Stefan Ekström, Chebon Fernberg Bärnvall, Annika Gelin, Alfred Grönkvist, Carina ”Kajsa” Henricson, Rasmus Håkanson, Ann-Charlotte Kämpe-Larsson, Solveig Lütz, Joanna Lysén, Erik Neogard, Johanna Norsell, Lovisa Vidén Johansson, Susanne Pernerdal och Kerstin ”Sara” Örtgård. Och minst lika många övriga som finns med för att få det hela att fungera.

För första gången på länge har vi också en orkester på scenen. Det är inte helt obekanta Ol’ friends & the Brunettes som bidrar till att skapa den äkta revystämningen. Den består av Hugo Bergsten gitarr, Agne Björklund klaviatur och gitarr, Maud Carlson sång, Mikael Elofsson trummor, Bo Lindahl bas och Annelie Palmroth sång.

Till jubileumsrevyn serveras: Lax-carpaccio med brödstavar som förrätt.
Schnitzel à la Börsen med smakrik sås och rostad kulpotatis.
Kaffe med chokladbiskvi i pausen.

Maten är gluten- och laktosfri.
Vegetariska alternativ finns och beställs i god tid innan.
Ring i så fall 0768-229 300.

Missa inte vår Jubileumsutställning i kommunhuset i Fjugesta. Den pågår till och med 14 februari. För öppettider se lekeberg.se.

Morgan Deile och Kajsa Henricson i ”Vad blir det för middag?”

Chebon Fernberg Bärnvall får verkligen slita i numret ”Träna med Chebon”.